Inloggen
Activiteiten
Algemene informatie 

Plezier in hockey? Meld je dan nu aan als lid!


Bij Hockeyclub HDL is altijd wat te beleven! Elke week zijn er trainingen voor jongens en meisjes en in het weekend zijn de wedstrijden. Bovendien zijn er toernooien en andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen.
De betrokkenheid van onze leden en hun ouder(s) / verzorger(s) bij de club is groot.

Wanneer kun je lid worden?
Vanaf 5 jaar kun jij je aanmelden als trainingslid. Na voldoende training kun je meedoen aan de competitiewedstrijden.

Wanneer gaan we hockeyen?
De eerste helft van het seizoen loopt van na de zomervakantie tot half december. Gedurende de winterstop zijn er een aantal teams die in de zaal trainen en hockeyen. Soms spelen we in de winter een aantal keren buitenhockey met andere spelregels of in de zaal. Na de carnavalsvakantie start de tweede helft van de competitie die loopt tot en met juni.

Wat heb je nodig?
Kunstgrasschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht, een gebitsbeschermer is noodzaak. Tijdens de training kun je gewone sportkleding aantrekken die gemakkelijk zit. Als je officiƫle wedstrijden met een team gaat spelen, speel je in het clubtenue. Dat bestaat uit een zwarte korte broek of rok, een bordeaux rode polo en kousen, die je kunt aanschaffen in diverse sportwinkels.
Bovendien heb je een hockeystick nodig. Deze kun je voor drie proeftrainingen bij ons in het clubhuis lenen. Daarna koop je een eigen hockeystick. Laat je in de winkel goed informeren over de lengte van de stick.


Wil je kennismaken met de hockeysport?
Bij Hockeyclub HDL mag je drie proeftrainingen volgen om te kijken of het je bevalt. Ben je enthousiast geworden en wil je doorgaan met hockey, meld je dan aan bij de Ledenadministratie via het inschrijfformulier, Dat geldt niet alleen voor kinderen vanaf vijf jaar, maar ook voor junioren en senioren die willen gaan hockeyen. Starten met hockey kan dus op alle leeftijden!
Benieuwd naar hoe het spelletje wordt gespeeld? Hier de spelregels voor hockey in een notendop.

Hier kun je de (nieuwe) Ledengids downloaden, met alle basisinformatie over de club.

 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Monique Boskamp
Mark Kuijpers
Valerie Pittens